0
Artikel(en)

Vragen? Mail of bel ons gerust! 0228 - 565013

Irrigatie pompen Een sterk team!

 

Irridelta.nl biedt u een groot scala aan beregeningspompen aan!

Landini trekker-aftakas pompen voor middel en hoge druk, meertraps pompen met flensaansluiting of met vrij aseind. Al deze pompen leveren wij u direct uit vooorraad. De trekker-aftakas pompen kunnen wij bedrijfsklaar leveren, wat inhoud dat de pomp compleet gemonteerd wordt op pompbok voorzien van pers-zuigset en aftakas. 

Meertraps flenspompen: deze pompen zijn te leveren met vrij aseind en in flensuitvoering.
Deze serie is leverbaar met 2, 3, 4 waaiers waardoor hogedruk (voor o.a. regenautomaten) met een laag toerental voor de motor bereikbaar is.
In de flensuitvoering zijn de pompen leverbaar met een pasklare aanbouwflens voor o.a. Perking, Daf, Deutz, Fiat en diverse andere merken. Met de aanbouwflens wordt een koppeling meegeleverd, zodat het geheel zeer eenvoudig en snel aan de motor kan worden gemonteerd. U moet bij dit direct-aanbouwsysteem nog wel zelf de meegeleverde koppeling op het vliegwiel pasmaken. Het motorgedeelte is reeds voorzien van een pasrand met boutgaten. Pompen kunnen uitgevoerd worden met SEA3 en SAE4 flenzen.

Opmerking: alle hogedruk pompen worden standaard geleverd met hard metalen mechanische afdichting.

Klik hier om naar de site van Landini pompen te gaan.

 

Irridelta levert al meer dan 40 jaar pompen van het merk GMP.
GMP S.p.A. is opgericht in 1971 als tak van Glisenti, een historische gieterij in Brescia en producent van handpompen en motorpompen.
Heden produceert GMP een groot scala aan pompen zoals centrifugaalpompen, zelfaanzuigende pompen, dompelpompen en motorpompsets. Sinds 1994 is GMP ook brandbestrijdingssystemen gaan produceren.

GMP S.p.A is de specialist voor: aftakaspompen, vrij aseind pompen, hydraulisch aangedreven pompen, electromotor pompen en dieselmotorpompen, (benzinemotor) pompen. Veel modellen van de niet-zelfaanzuigende pompen zijn ook in brons of RVS te krijgen. Alle pompen zijn voorzien van een standaard mechanische seal maar kunnen ook uitgevoerd worden met een duurzame "widia" seal. De trekker-aftakas pompen kunnen compleet gemonteerd worden op pompbok met zuig- en persset.

Klik hier om naar de site van GMP pompen te gaan.

 

 

Wij leveren de meest gangbare Caprari pompen. Een aantal Caprari pompen zijn standaard uit voorraad leverbaar, maar ook andere type pompen kunnen op aanvraag besteld worden. Deze pompen variëren van trekkerpomen tot flenspompen. Wanneer u voor Capari kiest, kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze pompen hebben zich de afgelopen 50 jaar zeker bewezen en hebben daarom ook een zeer sterke positie binnen de irrigatie markt.

Tevens kunnen wij elk type pomp uitwisselen voor een Landini en/of Caprari pomp, dus laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en condities bij één van onze verkoopadviseurs.

Klik hier om om naar de site van Caprari pompen te gaan.

Contact

Vlaming Irridelta
Zaadmarkt 13
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West
T: +31 (0)228 - 56 50 13
F: +31 (0)228 - 56 50 15

KVK 36040600
BTW NL802480585B01

@: irridelta@vlaming-groep.nl

 

Volg ons: Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter Volg ons op pinterest  Volg ons videokanaal