0
Artikel(en)

Contact: 0228-565013 - info@irridelta.nl

Over Irridelta.nl

Irridelta Historie
In 2012 heeft de Vlaming Groep B.V. de activiteiten van Irridelta te Westwoud overgenomen. Irridelta heeft al meer dan 40 jaar ruime ervaring in beregening, zo ook in het assortiment voor gerelateerde producten. Irridelta, die vooral gespecialiseerd is op het gebied van beregening heeft zich de afgelopen jaren bewezen om als totaal leverancier van watertechnische producten de markt te bereiken.

 

Irridelta.nl is er voor u!
Wij als Irridelta proberen u als klant het beste advies en service te verlenen. Met een groot assortiment watertechnische producten is 90% uit voorraad leverbaar. De komende jaren zal dit assortiment snel uitbreiden met betrekking tot de doelgroepen: Agrarische sector, Waterbehandeling, Scheepvaart en Industrie.

 

Irridelta ontzorgt
Als Irridelta zijn wij voortdurend op zoek naar hoe wij ons aanbod richting onze klanten verder kunnen verbeteren. Dit begint uiteraard met een oprechte interesse in onze klanten om samen tot een totaal oplossing te komen. Daar is het leveren van maatwerk een goed voorbeeld van.
Samen met de klant wordt bekeken hoe wij het beste advies en maatwerk kunnen aanbieden. Dit kan betekenen dat bepaalde producten worden bewerkt of aangepast naar de wensen van de klant.

 

Irridelta.nl Webwinkel
In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan producten gerelateerd aan water. Wij leveren ruim 90% van de artikelen uit onze webwinkel uit voorraad en versturen deze, mits voor 16.30 uur besteld, dezelfde dag nog via onze vervoerders. Afhalen kan ook bij ons filiaal en winkel in Zwaagdijk. Wij leveren ruim 20.000 artikelen uit voorraad en wij staan garant voor een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Eindgebruikers kunnen ook hun bestellingen rechtstreeks laten leveren en factureren door hun eigen mechanisatiebedrijf naar keuze (mits deze is opgenomen in de dealerlijst)

Wij zullen continue de site blijven bewerken en optimaliseren en indien u opmerkingen of suggesties heeft dan kunt u dit mailen naar irridelta@vlaming-groep.nl 

 

 

  

Contact

Irridelta.nl
Zaadmarkt 13
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
T: +31 (0)228 - 56 50 13
@: irridelta@vlaming-groep.nl
Geopend ma t/m vr van 8:00 tot 17:00
Lunchtijd: 12.30 tot 13.00
KVK 36040600
BTW NL802480585B01
 
 Volg ons: Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter Volg ons op pinterest  Volg ons videokanaal

Besteltijden

Uiterste besteltijd: tot 16.00uur
DHL & TNTinnight leveringen
Meer informatie zie: Service & Advies

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?

Vul hieronder uw e-mailadres in.U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Lees ook onze Privacy policy voor meer informatie.